FC Barcelona

Més que un club - Més que un web

Szerdán Az FC Barcelona és a Real Madrid 1-1-et játszott Madridban. Ezt ugye tudjuk. 

Spanyol hírek szerint Messi a szerda esti mérkőzés után dühösen megkereste Arbeloát a stadion parkolójában, majd többek közt hülyének titulálta. Arbeloa nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, ahogy várandós felesége sem, aki szintén a helyszínen tartózkodott. Carlota csak annyit kérdezett a férjétől, hogy "ennek meg mi baja?".

Ezt megelőzően a "Szent Gyermek" Aitor Karankát, a Real Madrid másodedzőjét "találta be" az öltözőfolyosón. A szerény és mindig csendes Karanka egyetlen bűne az volt, hogy "nézett". "Mit bámulsz? Kussolj! Te is csak Mourinho egyik bábja vagy!" - mondta a tömzsi kisember.

A mítosz tehát újabb pofont kapott. A Messi szobor természetesen még áll, hiszen mégiscsak ő a "jófiú".

Arról, hogy Messi kit várt meg 1,5 órával később csak annyi plusz infó hogy a csapat hivatalos busza a lefújás után 45 perccel később hagyta el a stadiont....

Legfrissebb információk szerint, miközben a Barcelona busza hajtott ki a mélygarázsból, Karanka a busz elé ugrott, fékezésre késztetve azt, majd felszállt az utastérbe és hangos nótázásba kezdett, mire Messi kissé ingerülten csendre intette, célozva ezzel nem túl imponáló énektudására.
A madridi segítő ezen megsértődött és elhagyta az autóbuszt. A csapat busza tovább indult, majd meglátták, hogy Arbeola is a parkolóban tartózkodik, ekkor a buszvezető lelassított, és Messi az ablakon keresztül fityiszt mutatott neki. Ekkor a sofőr a gázra taposott
és csikorgó kerekekkel elindult, még mielőtt a feldühödött védő a buszba rúgott volna.
Egyes hírek szerint, Arbeola az eset után, felvette a sértett Karanka-t és jó barátját, a mindig szerény Pepe-t és a busz után eredtek, de kiérvén az utcára, az első kanyarban megperdültek, mivel Madridban ekkor már -15 fok volt, így az utak nagyon csúsztak.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 24
Heti: 183
Havi: 1 790
Össz.: 424 412

Látogatottság növelés
Oldal: 2013/02/01 Mi történt a Clasico után?
FC Barcelona - © 2008 - 2024 - fcb-fanclub.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »