FC Barcelona

Més que un club - Més que un web

Vérfrissítés a katalán klubnál 

Az idei szezon kudarca után Josep Maria Bartomeu nehéz döntés előtt áll.

A Barcelona elnőkének két lehetőség közül kellett választania a napokban. Vagy a szezon kimenetelére való tekintettel lemond, vagy tovább nem halogatva teljesen újjáépíti a csapatot. 

Mindenki számára világos, hogy az FC Barcelona ebben a formájában többé már nem képes a csúcsra jutni, és a jelenlegi formája már a bajnokság megnyerésére sem elegendő. 

Lehetséges változások: 

1. FIFA - A csapat újjászervezéséhez első körben a FIFA büntetését kéne eltöröltetnie a csapatnak, ami egyrészt nem könnyű feladat, másrészt pedig vajon milyen áron sikerülne? 

2. Edző - A legbiztosabb pont az összes közül. Ha a FIFA szankciót sikerülne feloldatni, az első és legfontosabb, hogy egy olyan vezetőedzőt igazoljanak Tata Martino helyére, aki garanciát jelent a változásra, a szakértelemre, és a dinamizmusra, valamint tényleg letett valamit az asztalra. Ezek egyike Jürgen Klopp, a Dortmund edzője lehet. 

3. "Veteránok" - Carles Puyol, Victor Valdes távozik. Ez nem lehetőség, ez már tény. Nagy esély van rá, bár hivatalosan nem jelentették még be, hogy a második számú kapus Manuel Pinto is otthagyja a klubbot. Várhatóan Alvest sem látjuk már jövőre. Pénzzé tenné a Barcelona Mascherano-t, Alexist, Pedro-t és Tello-t. Csapatot keresnek majd Dos Santosnak, Cuencának és Afellaynak is.

4. Igazolások - A hármas pontban felsorolt futballisták pótlására a klub 100 millio euro kerüli összeget szán. 6-7 játékos vásárlását kezdeményezné a csapat, közülük négyre stabil kezdőként számítanak. Kell 2 kapus, 2 középső védő, 1 jobbhátvéd, 1 támadó középpályás és 1 gólképes középcsatár, valamint visszahozzák Deulofeut és Rafinhát.

5. Lionel Messi - Komoly tárgyalásokba kezdenének Messivel is a jövőt illetően. Annak érdekében, hogy ne az eladás mellett döntsön a klub, Messinek egyértelművé kell tennie, minimum 2018-ig marad a Barcánál. Ha nem, akkor kb. 200 millió eurot is kaphat érte a Barcelona.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 51
Heti: 170
Havi: 1 777
Össz.: 424 399

Látogatottság növelés
Oldal: 2014/04/19 Az újjászervezett FC Barcelona
FC Barcelona - © 2008 - 2024 - fcb-fanclub.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »